The Pink Hat

Startskottet har gått och efter fyra spelade matcher ligger de gröna eliganterna på en 5:e plats efter två vinster och två förluster. För alla våra supportrar kommer här lite inside information om vad som händer efter matcherna i omklädningsrummet. Förutom (förhoppningsvis) segersång, klapp på axeln och en hel del sköna imitationer från Fillemon finns det även en utmärkelse som delas ut. 

 

Martin Grusell, de grönas pionjär mot nya framgångar har säsongen 2013 infört The Pink Hat. Efter varje match utdelas den rosa kepsen till matchens bästa spelare. Spelaren får äran att få bära kepsen under träningsveckan för att i sin tur dela ut kepsen till nästa matchs, i hans tycke, bästa spelare. När säsongen summeras ser man vem som har haft The Pink Hat flest gånger. 

 

– Det är en kul grej som är oerhört prestigefyllt, säger den som för tillfället bär den rosa kepsen, Rhiedhleyh 

 

Mr Grusell som är tillbaka efter en scoutingresa i Italien startade detta efter match två mot Mölnlycke och säger så här om kepsen:

 

– Det är en keps som både utstrålar självkänsla, fotboll och kultur. Sen är det en riktigt smarrig färg. Jag hoppas kepsen får besöka många skallar, så vi får visa truppens bredd. 

 

Stilren och modern

Kepsen som är en La Gazetta keps som kommer från La Gazetta Dello Sport. En sporttidning från Italien som till råga på allt trycks i rosa papper. Oftast förekommer Inter och Milan i tidningen då huvudredaktionen finns i Milano men självklart bevakas andra lag runt om i Italien och i världen. Kepsen har en fin och klar färg med stilrena linjer. Kepsen går utmärkt att använda på ett traditionellt framåtmanér, men passar lika fint på den lite mer avslappande som vill ha kepsen bakåfram. 

 

– Man skall fortfarande veta att det är laget före jaget och jobba två vägar men den som utmärker sig lite extra skall självklart premieras, säger rutinerade Fralle. 

 

Ställningen

Ställningen efter tre matcher (Premiärmatchen delades The Pink Hat ej ut)

Sebastian Karlsson (SoK): 1 ggr

Anton (Skåne): 1 ggr

Ridley (Ridley): 1 ggr 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0