Lika som bröder i VM-bloggen

Idag i VM-bloggen bjuder vi på en lika som bröder(na Dalton) signerad Johannes Andreasson. Fyra klassmänniksor som skulle kunna komma från samma mamma. 
 
 
Evra, Frankrike
 
 
Dos Santos, Mexiko
 
 
Nani, Portugal
 
 
Jon Henrik, Norra Sverige
 
 
 

Björkösamba

Ta en paus från TV-soffan och fotbolls-VM. De gröna samba-lirarna ta emot Sandarna BK på ons kl 19:00 hemma på Björkövallen. #viärbjörkö
 

Domarnas turnering

Efter nästan hela andra fotbollsdagen (Chile har inte nattspelat ännu) så kan vi konstatera att detta verkar bli domarnas turnering. Målkamerorna och mursprejen lovade gott. Men först gav den japanska domaren tre poäng till värdnationen igår. Tidigare idag höll en annan svartvit på att döma bort Mexiko men misslyckades. Domaren i Spanienmatchen var bättre men Hollands 1-3 är diskutabelt.

SVTs studio är sådär. Pops är okej. Frändén är bra och Daniel är likable. Men Hamrén och Brasilienexperten Brandao? What?

Björköbloggen blir VM-bloggen

Fotbolls-VM i Brasilien har börjat. Eftersom jag tycker det är lite tunnsått med artiklar och bloggar som handlar om just detta tar Björköbloggen nu upp staffetpinnen och tänkte leverera lite fotbolls-VM med Björkötouch.
 
Första matchen spelade igår kväll. Brasilien mötte Kroatien och efterspelet har mycket kommit att handla om domarens insats. Jag kan inget annat än skriva under på att Brasiliens straff var feldömd och avblåsningen vid Kroatiens kvittering var tuff. Själv är jag mest glad för att Oscar gjorde mål. Dels för att han var matchens bästa spelare och dels för att jag har honom i VM-elvan.
 
Till sist: minns ni hashtaggen #jagärjason ? Luise Gustavo på det brasilianska innermittfältet har inte bara twittrat ut kärleksbudskapet #jagärjason. Han har gått steget längre och #BLIVITJason
 
 
 
 

#halsdukpå

Kampanjen #halsdukpå har blivit en succé. Den går ut på att fota sig själv eller någon annan med Björköhalsduken på och tagga den med hashtaggen #halsdukpå. Björköbloggen har fått tag i några favoriter.
 
En av Björkös allra yngsta supportrar, Alve Neselrot åker korg med #halsdukpå
 
 
Bröderna Wigerud och Berra-Bus på väg från kvällslunch till högriskmatch mot GAIK.
 
 
En av de allra första bilderna i kampanjen #halsdukpå. Anders Fransson dominerar bilden. I bakgrunden syns båtar.
 
 
Berra är så här glad när han bär upp den vacka halsduken.
 

RSS 2.0