"Vinner vi så blir det roligt"

Efter en elak knäskada valde den förre IFK Göteborgs och BK Häcken-målvakten Joakim Olsson att lägga handskarna i lådan och valde att istället plocka upp taktiktavlan. Med några år som ledare i våra grönvita kollegor Västra Frölunda har IFK Björkö blivit nya uppdraget för den välmeriterade målvakten.

-Jag trivs förträffligt bra säger Jocke med ett leende.

 

Det är tisdag, det är träning. kaffet är medtaget, alla förutsättningar i världen för en bra träning. Vi satte oss ner med IFK Björkös nya förstetränare medans laget börjar byta om. Skrattet är igång och laget verkar ha hittat harmoni i omklädningsrummet som vi kan höra från rummet bredvid. Det är Fika-tisdag är det som är på schemat och vi får även chansen att prova på denna nya idé som den nya tränaren infört till årets säsong.

-Haha ja detta är ett enkelt sätt att lyxa till det lite samtidigt som man tävlar. Det har dykt upp på några träningar och det är de tre som kommer sist i tävlingen som får fixa hembakat till nästa träning eller match. Tycker att det hittils är jämt fördelat för de som har åkt på det och på frågan vem som har varit bäst hittills svara Jocke att  Båtens kanelbullar och Minis kladdkaka ligger i topp.

 

Hjälpsam 

Att snacka med Jocke var som att snacka med sin egna mor. Hur lugnt och harmoniskt som helst. Att denna nästan två meter långa man med otrolig röst och pondus när man sett honom vid sidan av planen, är totalt tvärtom när vi snacka ”gött” tillsammans. Humoristiskt, trevligt och harmoniskt innan det var dags för honom att sticka ut på träning.

-Jag är nog lite lugnare privat skrattar Jocke.

Hur är du annars privat och vad gör du om inte det är fotboll på schemat?

-Mina vänner brukar säga att jag är väldigt hjälpsam så det är skönt och höra. Sen är jag nog som vilken annan som helst. Jag umgås mer än gärna med dessa vänner i olika sammanhang. Sen försöker jag hitta på saker så mycket som möjligt med min son som jag har varannan vecka. Numera har jag även en tjej som är kock som underlättar då jag är dålig på matlagning. Sen är städning nått jag inte vill lyfta fram hos mig (skratt). Varje gång någon är på väg hem till mig skitpanik.

 

Att glöden och passionen för fotboll finns hos den tidigare allsvenska målvakten var inte svårt att se. Efter karriären så startade hans tränarkarriär i Utsiktens BK. Vidare har han tillhört Västra Frölunda där han förutom ansvarat för A-laget även haft juniorlaget och olika pojklag. Hans tränarfilosofi är enkelt. Vinner vi så blir det roligt.

-Det var Kjell Petersson som uttryckte det. Spelar ingen roll hur det ser ut eller vem som gör vad eller hur vi gör det. Vinner vi så är det mycket roligare. Men jag är nog lite av den gamla skolans modell som tränare skall också sägas. Det krävs hårt jobb för att spela fotboll. Självklart gillar jag som alla andra lirare men hårt jobb krävs. Man ser ju att de flesta nya tränare vill spela som Barcelona. Hade jag tränat Barcelona hade jag kunnat tänka mig att spela så men nu är vi IFK Björkö och då skall vi spela som IFK Björkö, inget annat. Det finns bara ett lag som kan spela som Barcelona å det är Barcelona. Givetvis om att ha roligt på fotbollsplanen. Så kan vi kombinera hårt defensivt jobb med lite rakare och enklare fotboll samtidigt att vi har roligt på planen så kommer våra supportrar förhoppningsvis se ett lag som ligger högt upp i tabellen.

 

Trendigt 

Att fler och fler spelare och ledare utan anknytning till den gröna ön från början, beslutar sig för klubben är något som vi varit bortskämda med, men absolut inget att skämmas för. Allt från styrelse till ungdomstränare till supportrar bidrar med sitt vilket gör att det lockar att komma till klubben.

-Även jag inte hade så mycket koll på spelet eller några spelare direkt fick jag en bra känsla när jag träffade klubben första gången. Sportchefer i pyjamas (skratt), har verkligen förmedlat det som stämmer överens med verkligheten och hittills trivs jag förträffligt bra. Sen har jag ju spelat med Peter Andersson och gått tränarutbildningar med Danis och Göran och alla säger att det är en god stämning och en rolig klubb att vara tränare i.

Hur är samarbetet i tränarstaben med Emil och Andreas?

-Det är väldig bra tycker jag. Vi kommer väldigt bra överens om hur vi vill spela och nu här i början så har vi lagt mycket kraft på vårt försvarsspel som jag förstått haft brister ibland. Men vi blandar in alla så alla känner sig delaktiga och involverade.

 

Innan Jocke stack ut för att sparka igång träningen fick vi reda på några favoriter hos honom.

Favoritspelare?

-Bruce Grobelar, Peter Schmaichel och Zinedine Zidane som jag faktiskt spelat mot.

Favoritfotbollslag?
-Derby County. Premiership, here we come!

Favoriträtt?

-Hemlagade köttbullar, potatis, sås, lingon och mor Annas inlagda gurka. Dra på trissor!

Favoritmusik?

-Bruce Springsteen och annan go gubbrock

Favoritactionfigur som barn?

-Alla i min generation hade tre stora idoler. Det var Ingmar Stenmark, Björn Borg och Zeb Macahan. Men måste jag välja en actionfigur så får det bli Stålmannen!

 

Mössan åkte på och vi önskade Jocke välkommen till oss även om det gått ett tag nu. Vi passade på och önska honom lycka till.

-Tack skall ni ha grabbar.

 

Att Jocke vet vad som krävs tvivlar vi inte en sekund på. Att han dessutom är flexibel och anpassningsbar till spelares förmåga är en stor tillgång. Att han dessutom älskar fotboll och att det skall vara roligt är magiskt. Med en ryggsäck stor som en gammal klassisk hockeytrunks-ryggsäck som var populärt mitten av 90-talet av erfarenhet kommer Jocke bidra med stora framgångar till klubben och laget. Att med enkla medel som skratt, gemenskap och Fika-tisdagar lägga grunden till att laget skall lyckats är genialiskt.


Seriepremier

I pilotavsnittet av succéprogrammet - "Bloggen flyttar in" gästar vår egna mittfältsstrateg #7 Daniel Ridley det fd mittfältsgeniet Johannes "Berra" Andreassons hem i Haga.
 
 
 
Redaktionen

Årskortet 2014

Nu är det här!!!

Köp ditt årskort för 2014 till ett förmånligt pris.

Ordinarie pris 695:-
Kampanjepris 549:- (gäller till 20/3-2014)

Beställning genom:
Mejl: tobias.wigerud@gmail.com
Tel: 070-200 36 21, alt 073-730 39 70
 

 


"Hon skall också må fint"

-Är ni redo gubbar ropas det över planen.

Klockan tickar upp mot 21:37 och träningen har dragit över sju minuter. Några stretchar lite extra medans några kör styrka. De flesta har redan börjat röra sig innåt mot värmen och duschen. Lite längre bort kommer Daniel Ridley gående med ett par koner i handen. Trots att träningen var över ville den blott 24-årige mittfältaren köra några extra vändor.

-Ville hinna med några start-stopp innan vi snackar gött, skrattar han.

 

Få människor har det bara. Daniel är en sådan. En krigare utan dess like. Man imponeras av den smäckra kämpens inställning till fotboll när vi tillsammans promenerar runt om Hovgården i lätt duggande regn under tisdagskvällen. Är det det skotska råskinnet som kryper fram ur kroppen när vi snackar taktik och målsättning inför säsongen? Eller är det den mjuka kärleken till livet som gör att man smälter? Hur som haver så har Daniel Ridley blivit den där spelaren och den där människan som de gröna eliganterna alltid älskat så mycket.

 

Gemensamt

Han kom som ett speciallånefall säsongen 2010. Tillhörde då Torslanda IK och lånades ut till IFK Björkös matcher tillsammans med bland annat kompisen och vägvisaren Anders Bothen. Även nuvarande lagkapten Sebastian O Carlsson fick sin första kyss av klubben på den tiden. Efter ett par säsonger kvar i Torslanda, varierat med inhopp i IFK Björkö gjorde rättvisans riddare Ridley sin första hela säsong 2013. Tillsammans skapade han med sina två kompanjoner Björkös egna "Gre-No-Li". Bå-Ri-SoC som vi valt att kalla dem efter deras aura av tidigare president i Ryssland, har numera´, och för alltid gröna siffror på ryggen istället för röda. Efter spel i både Västra Frölunda och Torslanda IK tidigare har IFK Björkö hittat den förlorade sonen.

 

Förra året blev Daniel årets mittfältare bland annat för sitt uppoffrande spel och sin förmåga att springa lite mera när andra börjar gå på pumpen. Även om hans fot spökade med jämna mellanrum var det än hög lägsta nivå på Ridley

- Det var otroligt stort att få priset. Jag kände mig inte riktigt värdig när jag stod där på scen, tyckte att Soc “Skoo” Carlsson skulle fått priset. Tydligen är jag en bättre fotbollspelare än SOC och nu i efterhand så ser jag även det själv. Så det är bara att ta med sig det in i denna säsong. Får se till att jag kommer ihåg att tejpa ihop den innan träning eller match så skall hon också må fint! Foten känns bra och jag känner mig starkare.

 

Det är ca 1 månad kvar till seriepremiär. Formen är väl som den skall vara i februari. Tränignsmatcherna har dragit igång och samtidigt som tränarstaben börjat förmedla sina tankar och sätt att spela. Första matchen blev det seger med 1-0.

-Nya tränarstaben känns riktigt bra, vi har två riktigt goa björkö gubbar i form av Andy och Emil så att vi inte glömmer våra rötter när vi avancerar i seriesystemet plus en fräsch fläkt i form av Jocke. Jag tror att jag har en fördel också med tanke på att både jag och Jocke en gång lirat fotboll i Västra Frölunda IF, bara det bör ge mig en startplats i år tänker jag.

 

Målsättning solklar

Ju längre tiden går märker vi hur viktig Ridley kommer vara för laget i år. Hans glädje smittar verkligen av sig och vi är på gränsen till skratt hela tiden vilket vi påtalar gång på gång.

-Haha folk som känner mig kan nog intyga att jag i alla fall kan vara lite gnälligare på plan än vad jag är i omklädningsrummet. Men överlag så är stämningen är skön, lite sämre stämning nu när Båten är i Filippinerna bara. Vi håller på nöta ett nytt spelsystem som jag tror alla tycker fungerar bra och trivs med vilket bara ökar till den goa stämningen.

  

Att målsättningen är klar är inget och tveka om. Tillbaka till div 4 är det enda som gäller. Kosta vad det kostar, en för alla, alla för en, blod, svett och tårar. Ja, det går nästan att ta på suget av segerns sötma som utstålar av Björkös nya nummer 7. Att laget de senaste åren gjort kanonvårsäsonger men tappat lite på hösten är något som måste ändras på tänker Daniel

-Det gäller att vi klarar av att hålla fokus på hösten, sedan min första säsong har vi alltid haft problem med det, jag har rest bort två gånger på tre år för att slakta får i nord-norge så jag får ta på mig en del av det. Jag tror att förutsättningarna inför denna säsongen är mycket bättre än förra. Själv känner jag att mycket av problemet förra året var att jag hade bollen på tok för lite, jag försökte hela tiden hitta bra passningsalternativ. I år kommer jag fokusera på att hålla i bollen och göra juniormisstag istället säder Daniel med ett gott leende.

 

Vi ville få svar på en sista fråga som vi klurat på. Om Daniel själv hade tagit ut en startelva helt fritt. Hur hade den sett ut då.

-Haha aa jag hade nog börjat bakifrån med

Sigmund Freud

Marie Curie, Michelangelo, Helen Keller, Frédéric Chopin  

-  En samling sköna människor.

David Ginola, Isaac Newton, Paul Gascoigne  

- Två fantastiska fotbollspelare tillsammans med tidernas geni, Isaac Newton upptäckte ljusets sammansättning, infinitesimalkalkylen och gravitationslagen innan han fyllde 25.

Alan Shearer, Jackie Milburn, Kevin Keegan  

- En oslagbar kombination av fotbollslegender, sjukt nog är alla från Newcastle united, tänka sig.

 

 

Att årskortet 2014 är en väl investering, och man kommer få ut mycket glädje på detta köp det är ett faktum. Att se IFK Björkös färger är livsnjutning. Att dessutom ha "cream de la cream" som omslag, för marknadsföring för klubben är ett stort bidrag till klubbens framgångar både sportsligt och värdegrundsmässigt. Efter vi åkt i från Hovgården och skänkt tankarna till cream de la cream, slog det oss, vad är Daniel Ridley för något. Är det en passion?, är det också en livsnjutning?. Att, likt ett snötäcke falla längs marken föll våra huvuden tillbaka mot nackstödet. För en kort sekund kunde vi minnas tillbaka 5 minuter då vi omfamnades av denna trollkarl i gemenskapens tecken under vintermånadens mörker. Leendet växte ut längs kinden och kindbenet. och vår slutsummering är att Daniel Ridley "har" det. Både på och utanför planen.

 

 

Redaktionen


Kick off

I helgen träffades A-truppen för att gå igenom säsongen tillsammans. Upplägget var som vanligt att diskutera olika frågor, tävlingar, fotografering och den numera så härliga tröjaktionen som har blivit en uppskattad tradition för A-truppen.
-Sådana här dagar behöver vi tillsammans också säger en nöjd Daniel Ridley
 
Efter korv & bröd med klassiska tillbehör som lättare lunch såg man att vinnarinstinkten börja röra sig i blickarna runt om på Björkövallen. Kick Offens tävling skulle börja och som vanligt hade inte någon spelare vetskap om hur den skulle vara uppbyggd. Fyra lag skulle bildas och efter en klassisk första, andra, tredje och fjärde-väljare formades lagen efter att tränarna utsett lagkaptener från senaste träning. Transferfönstret var öppet i fem minuter i fall en trade skulle vara aktuell. Som start var det 8 olika uppdrag att genomföras per lag och här var det helt olika uppdrag från lag till lag. Rasta en hund, Sitt i kassan på ICA, Bli bjuden på en ostmacka var bara några som skulle utföras. Tiden var 1 tim 45 min och bild eller film skulle skickas in till tävlingskommiten för godkännande. Enkla regler, enkla förutsättningar kan man tycka men det tog inte många minuter innan paragrafryttaren Joakim Siljat ringde in och skällde på tävlingsledningen att upplägget var helt omöjligt. 
-I stridens hetta och som tävlingsmänninska går jag in i min Siljat-bubbla kommenterade den engagerade hummerfiskaren.
 
Årgången -88
Siljat, som var med i laget som på pappret såg ut som favoriter tillsammans med Båten, Torbjörn, Limet och Jagi, var en stor bidragande orsak att laget gick långt under tävlingsdagen. Ett av uppdragen som det smäckra laget med stommen årgången -88 var att samla ihop minst 5 utomstående personer för ett hopp upp i luften. Detta lyckades det med nere i hamnen med ett gott gäng.
 
Svarta guldet
Ett annat lag hade ett uppdrag att bli bjuden på en kopp kaffe av någon boende i Samsmarka. Brunsås lag, med den äldre generationen Karl-Anton, P.Erme, Mini och undantaget Forse åldersmässigt lyckades galant med att fylla på engerin med en kopp kaffe. Den före detta barristan P.Erme var mycket nöjd över det svarta guldet som serverades hos Jocke Claesson.
-Välbalanserat med rund och fin fyllning komenterade den 29-årige kaffeexeperten.
 
"Vi lyckades rätt bra"
Vidare så hade den numera bakexperten Mattsson Mattsson lätt att organisera upp sina uppdrag tillsammans med kupanerna Hagliano, Tobbe Kyldhal, Lill-Forse, Fillmon och den rutinerade Fralle. Ett av uppdragen var att få tag i en Volvo 945 där alla i laget skall sitta tillsamans i bilen.
-Vi lyckades rätt bra tycker jag säger lagkaptenen Mattsson Mattsson
 
Robin Mos, ett geni
Laget som lyckades med sina uppdrag bäst denna dag var våra hjältar Daniel Ridley, SOC, Robin Mos, Forsmark samt vår tillförordnade ordförande Micael "Stekarn" Wigerud som var tävlingssugen denna dag.
-Vi sa i laget att vi satsar allt kvallite berättar tillförordnade ordföranden.
Uppdragen filmades och skickades in där tävlingsledningen och bland allt i godispåsen av filmer fick vi se Robin Mos leverera breakdance för minst fem personer. Att vi fick se Mos "in action" i övriga filmer var en av dagens stora snackisar vilket ledde till oerhört många skratt.
 
En nöjd A-trupp
Det bjöds på oerhört många skratt ifrån uppdragstävlingen där alla lag lyckades med alla uppdrag. Som sagt, laget med Ridley i spetsen gjorde det lilla extra och vann grentävlingen vilket gav extrapoäng.
-Magiskt kul tävling konstaterade kaffeexperten P.Erme.
Vidare under dagen diskuterades det inom truppen hur säsongen 2014 skall bli. Mycket bra kom fram och efter "gött snack" och fotografering bjöds det på en utsökt pastasallad med gott bröd till från Malin Sandström. Sedan var det dags för nya tävlingar som avslutades med en frågesport där man fick spela om alla poäng man samlat ihop under tidigare grenar. Till sist lyckades laget med Siljat stå som vinnare. Hummerfiskaren själv var en stark orsak till att laget var så framgångsrikt på slutet.
-Jag älskar dessa tillfällen och att själv få bära fanan och visa vägen är en underbar känsla säger Siljat som avgjorde nästan på egen hand denna tävlingsdag.
  
 
VINNARE AV TÄVLINGSDAGEN
 
 
Att dessa dagar är givande och roliga råder det inga tvivel om. Många av spelarna har varit med på dessa tidigare och andra gjorde sin första. Men vad vi kunde se var det att alla hade lika roligt.
 
Björköbloggen tackar alla spelare, ledare och alla medverkande att vi fick följa denna kick off. En dag som bjöd på mycket skratt, glädje och kamratskap. Att se alla spelare och ledare bjuda på sig själv lite extra är en fröjd för det gröna Björkö-ögat. Ett specielt tack till Malin Sandström för den utsökta pastasalladen som vi också fick ta del av.
 
Tröjaktionen då
Ja, årets upplägg var annorlunda gentemot föregående. Alla skulle buda hemligt på sin favorit. Dett innbar att ingen visste om man hade lagt för lågt. Bättre att ta i från början vilket några hade förståt. Båten behöll sin älskade nr 13. P.Erme fick tillbaka sin nr 8 efter en utlåning till SOC förra säsongen och Karl-Anton gick upp till 31:an efter sin favoritspelare Bastian Schweinsteiger.
 
 
 
Redaktionen 

Truppen 2014

 Inte alla, men en hel del, i truppen 2014. Spelare och ledare samlades för en kick-off och samtidigt togs profilbilder. Särskilt snygga är som vanligt Haglund och Anders Fransson. Emil Thuresson är årets överraskning och har tagit många kliv från förra årets lite platta profilbild. Kul!
 
 
Emil Thuresson
 
Tobias Andreasson
 

Jacob Åstrand
 
 
 Joakim Siljat
 
Johan Forsteström
 
Anders Bothén
 
Andreas Sandström
 
Anton Hjalmarsson
 
Niklas Karlsson
 
 Patrik Ermesjö
 
 Jonas Fransson
 
 Emil Mattsson
 
Filip Thuresson
 
Tobias Kyldahl
 
Anton Forsteström
 
Johannes Andreasson
 
Andreas Andreasson
 
Joakim Olsson
 
Jonathan Neselrot
 
Daniel Ridley
 
Andreas Forsmark
 
Robin Andersson
 
Michael Wigerud
 
Sebastian Carlsson
 
Andreas Haglund
 
Anders Fransson
 
Emil Granstav
 
 

"Det känns riktigt bra"

Fem spelare och två tränare hittils. Ett pågående arbete som hittills täppt igen några av hålen. -Jag tror några av de nya gubbarna har stor chans att göra samma resa som Anton.
 
Efter den snöpliga kvalförlusten sattes arbetet för säsongen 2014 igång. Tränare Gulic tackade för sig och nya utmaningar väntar för honom i Sävedalen. Ett arbete påbörjades med att spinna vidare på stommen 2013 och fylla på med nya spelare inför 2014. Ny ledarstab gjordes klart i slutet på 2013.
-Silly season har blivit en ständigt pågående process. Vi sonderar hela tiden terrängen och marknaden om det finns någon som kan passa in i den grön-vita tröjan. I dagsläget känns det riktigt bra om man ser på truppen på pappret, säger Martin Grusell, värvningsansvarig i klubben när vi träffade honom efter en skidresa i Vancouver.
 
Hittils har klubben fyllt ett par hål som blev i samband med att säsongen 2013 tog slut. Framför allt har det stora hålet på målvaktssidan täpts igen. Därutav börjar vi bakifrån som Wigerud hade sagt. Vi tappade målvakts-Mo till Eriksberg. Redan innan beskedet att MO lämnar oss som bosman till Eriksberg var vi i full gång med kartlägga målvakter som skulle in i laget. Vi ville utöka med en målvakt i truppen då William Alexandersson tog en timeout under säsongen. Vi hoppas så klart att William kommer tillbaka snart. Men under vintern mörka månader har vi gjort klart med 3 nya målvakter så i dagsläget har vi 4 klassmålvakter i truppen. Sedan tidigare finns Tobias "Torbjörn" Andreasson, en stabil och viktig pjäs i truppen både på och utanför planen med sin härliga attityd och humör. Torbjörn gjorde riktigt bra ifrån sig förra säsongen när MO inte kunde vara med och var i mina ögonen årets målvakt. Nya är Björn Andersson som spelade i Torslanda IK förra säsongen. Björn som har visat klass på försäsongen så här långt och klubben tror att Björn kommer bli en riktigt viktig kugge under 2014. Vidare har Peter Orre gjort comeback. En rutinerad målvakt som gärna jagar på de yngre. Anton Forseström är en ung och lovande målvkat. -Får Anton ett bra träningsår i Björkö och med lite matchande tror jag vi kan ha en ny stormålvakt på gång. Anton är en kille som kan göra flera hundra matcher för Björkö.
 

Johan Mo har gått till Eriksberg. Annars är truppen intakt defensivt. Patrik Ermesjö skall vara med mer i år så honom får vi se som ett halvt nyförvärv. Kan ev komma in någon mer spelare men känns bra i dagsläget. Manne lagt skorna på hyllan och Jan-Erik trappat ner. På mittfältet har Tobias Kyldahl kritat på för oss. En spelare med en hög högstanivå som vi ville ha redan förra året. Kan han få en bra försäsong och träna upp sitt knä så kan Tobias bli en härlig fläkt på Björkövallen. Det ser bra ut på mittfältet och i år tror Martin mycket på våra unga spelare här. Forseström den äldre fick sitt genombrott förra året nu är det dags för Forsmark, K-V, MOS och Henricsson som har mycket boll i sig och kan gå långt. -Jag tror 2014 blir de ungas år. Kan sedan Skåne och SoC tillsammans Ridley och Haglund visa vägen för dem så kommer det bli riktigt bra tillägger Grusell

 

Framåt då än så länge. Oscar Frank är klar ny från Torslanda. Talangfull och ambitiös spelare som kan bli årets överraskning. Niclas Ermesjö säger sig vara lite extra sugen i år, dock inget vi tror speciellt mycket på. I truppen finns redan Bothen och V-Granstav samt att Gaz kommer hem till sommaren. Vi vet även att flera av gubbarna som nämndes tidigare kan användas som anfallare. Offensivt sitter vi tryckt och stilla i båten. Ett sparkapital offensivt är rutinerade Fralle som kan användas på flera positioner tillägger Grusell.

 

Vi är nyfikna på om det är några ytterligare spelare på gång in. Eller är pusslet lagt?

-Jag kan inte kommentera om hur långt det är  gånget men vi jobbar fortfarande med några spelare som vi tror på. Det är ett pågående arbete hela tiden egentligen men klart att det är aktuellare nu när ny säsong är påbörjad. 

Och vilka namn är det som det jobbas med?

-Vill inte kommentera några namn men förhandlingar har inletts och vi hoppas ro i land några av förstärkningarna. Vi kan kalla dem för Mr P, Mr G, Mr H

Men vilken lagdel är det ni förhandlar med?

-Det kan jag heller inte kommentera. Det pågår förhandlingar som sagt och om det leder till spel i den gröna tröjan eller inte återstår att se.

 
Klara in:
Joakim Olsson, Tränare, Klubblös
Emil Granstav, Tränare, Klubblös
Björn Andersson, Målvakt, Torslanda IK
Peter Orre, Målvakt, Comeback
Anton Forseström, Målvakt, Öckerö IF junior
Oscar Frank, Forward, Torslanda IK
Tobias Kyldahl, Mittfältare, Torslanda IK
 
Klara ut:
Göran Gulic, Tränare, Sävedalen
William Alexandersson, Målvakt, Timeout
Robin Magnusson Otter, Målvakt, Eriksberg IF
Johan Magnusson Otter, Back/Mittfältare, Eriksberg IF
Johannes Andreasson, Mittfältare/Forward, slutar
Emanuel Stefansson, Back, slutar
 
 
Redaktionen

RSS 2.0