DERBY

Äntligen är det dags för en av de stora matcherna på Björkövallen denna säsong. Derby mot Hönö IS som gästar oss på lördag 31/5 kl 14:00. Vi vill uppmana alla att ta med sig vänner & bekanta, familj & släkt, gamla som unga till att fylla Björkövallen för en fantastisk fotbollsfest!!

 

Kampanj - #halsdukpå

Ta en bild på dig och din Björköhalsduk, lägg ut på den Facebook, Twitter eller Instragram med hashtaggen #halsdukpå så är du med i Björkös kampanj #halsdukpå
 
Kampanjen är ett roligt sätt att sprida Björkös färger och bygga en supporterkultur runt laget. Dom bästa bilderna publiceras här på bloggen. 
 
 
Visa vilka färger ditt hjärta klappar för genom att köpa världens vackraste halsduk. Bär den med stolthet privat, på match eller varför inte på fest.
 
Kontakta nedanstående person om du missat eller vill köpa ytterligare en halsduk:
jonathan_neselrot@hotmail.com
tobias.wigerud@gmail.com
Pris: 200 kr
 
#halsdukpå
#viärbjörkö

Bloggen flyttar in är tillbaka

Då var det änligen dags för nytt avsnitt av den briljanta och så uppskattade serien Bloggen flyttar in. Denna gång är det den gröna skåningen Anton Hjalmarsson som flyttar in oss Micael Wigerud.
 
Varsegoda!

 

#halsdukpå

Återigen dags för ny hemmamatch. På lördag gästar Slottskogen/Godhem de gröna eliganterna på Björkövallen. Matchstart kl 14:00. På med halsduken och kom och stötta boys in green till en ny trea!!!

 

Referat från matchen mot Styrsö

Följ länken och läs det på hemsidan.
 
http://www.laget.se/IFKBJORKO/News/3530171/3-1-seger-borta-mot-Styrso

RSS 2.0