Björkö-TV intervjuar nya tränaren

Strax innan jul gjorde ju Sportchefen klart med två nya tränare. Allas våran Gavven, eller Gaveln, kommer att assisterara El Mister (läs Göran). Så nu gäller det gubbar, nu visar vi vår nya coach vad grön-vit elegans och inställning á la Skärgårdscupfinal handar om.

Och varsegoda, nedan finns en exklusiv intervju med Göran, bara för Björkö-TV.


Tränare är klar!

Bläcket är på pappret, den gröna tröjan sitter som ett smäck. IFK Björkö har gjort klart med en ny tränare som ska leda A-laget under 2012.


Göran Gulic, som varit tränare för ungdomslag i GAIS under tjugo års tid, har bestämt sig för att skriva på för de gröna eleganterna. Sportchef Ulf Andreasson tog emot Gulic och visade honom runt i omklädningsrummet och i klubblokalen. Han var imponerad.

- Er klubblokal håller allsvenska mått, säger Göran Gulic och tillägger att GAIS lokal var rejält mycket mindre.
Gulic kommer att leda laget tillsammans med Andreas Andreasson, en riktig trotjänare.

- En tränare med rutin, sammanfattar sportchef Andreasson den nye managern.

Efter rundvandringen på Björkövallen och efter att ha skrivit på kontraktet åkte IFK Björkös senaste nyförvärv till idrottshallen och hälsade på spelarna. Den 4 januari klockan 18.00, innan onsdagsträningen, samlar Gulic truppen för en mer ingående presentation om sig själv och sina spännande planer för IFK Björkö 2012.En längre intervju med den nye tränare kommer komma ut inom kort endast här på ifkbjorko.blogg.se 

 


Björkö-TV drar igång

Björkö-TV drar igång med buller och brak. Först ut i rutan är Mattias "Räven" Johansson. Härförare, klippa, koloss. Smeknamnen är många. Se reportaget med Matte exklusivt på Björkö-TV.


RSS 2.0