God Jul alla grön-vita!!


Snart dags för ny bloggsäsong

Uppmärksamma läsare har märkt att uppdateringsfrekvensen på Björköbloggen är låg. Självklart beror detta på att säsongen i övrigt mer eller mindre ligger nere.

På onsdagar samlas ett gäng spelglada i gympahallen på Björkö för att leka lite boll. I övrigt vilar spelarna sig i form.

I januari drar fotbollssäsongen i gång på allvar. Då tar också Björköbloggen ny fart. Redaktionen har tagit nya grepp och ni kommer bland annat få se flera tunga namn skriva gästkrönikor här på bloggen. Under tiden uppdaterad bloggen sparsamt och oregelbundet. Kika in någon gång då och då om ni är nyfikna, men med januarifönstret öppnar också bloggfönstret - ett gammalt ordspråk från Israel.

Allt gott tills dess!!


Onsdagsträningar

På spelarmötet förra veckan så bestämdes det att vi kör på med inomhusträningar på onsdagar framöver. Hoppas att vi får se många av de "gamla" spelarna på dessa träningar och vi hoppas givetvis att vi får se en del nya ansikten där också.

De spelare som är nyfikna på att komma ut till Björkö och testa är givetvis välkomna. Ta gärna en kontakt med någon av ledarna innan.


RSS 2.0