Åstrandsveckan börjar med bilder

Det har surrats länge nu, tillräckligt länge. Björköbloggen sparkar äntligen igång det som inom bloggosfären ihärdigt kallats Åstrandsveckan. 

Dom är två stycken i Björkö. Jacob och Johan. Båda är offensiva talanger med ett öra för musik. Men medan den äldre, Jacob, drabbats av ett elakt virus i Sälen och varit sängliggande i flera veckor dansade den yngre rakt in i startelvan i bortamatchen mot Bergum. Detta efter att ha kommit in i andra halvlek mot Masthugget i Västra Cupen och varit en av få som visade vilja och engagemang. 
 
Kanske var det för sitt slit, kanske var det för sin stil eller kanske var det helt enkelt för sitt uppoffrande spel när han i 5 - 0-underläge kastade sig och täckte en boll med juvelerna efter en offensiv löpning. Johan Åstrand var en av lagets bästa spelare i Västra Cupen.
 
Björköbloggen lovar ytterligare Åstrandsk magi i bloggen senare i veckan. Men nu ger vi er lite bilder från träningsmatchen från Bergum som Jacob den äldre tog då han inte var upptagen med att livetwittra på #bjorkolive.
 
I övrigt kan Björköbloggen bara hoppas att även Kissie, Blondinbella och Fiskebäcksbloggen tar upp staffetpinne och fortsätter Björköbloggens initiativ med Åstrandsveckan.
Text: Jonathan Neselrot
Foto: Jacob Åstrand
Besviket i paus. 0 - 2 som strax därefter blev 0 - 3. Matchen slutade dock med kryss, 3 - 3.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nr. 13 ser vältränad ut...

Svar: Nr 13 låter hälsa att han jobbat hårt för den här kroppen och att han är glad att fansen ser och uppskattar det.
IFK Björkö

2013-03-12 @ 20:22:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0