Kryss mot Partille

Partille-Jonny presterade bra på Björkövallen och åkte hem med en pinne. Det var i måndagens match i reservlagsserien som Partille kom på besök.

Partille hör vanligtvis hemma i division fyra, och reservlaget var duktiga, inget snack om den saken. Men krysset kändes surt då Partille tryckte in kvitteringen med bara två minuter kvar av matchen.

Partille gjorde också första målet innan Björkö kom igång och gjorde två. 2-1 stod sig halvleken ut och i andra lyckades Partille kvittera. Det tog inte lång tid innan Björkö återigen tog ledningen men den varade alltså bara till strax innan matchslut.

Björkö gjorde tre snygga mål, om jag inte minns fel. Tyvärr minns jag bara Kiwi och Gaz som målskyttar, men jag vet att det även var en tredje. Kommentera gärna med målskytten som saknas.

3-3 var väl ganska rättvist. Partille var duktiga och hade mycket boll men sett till antalet målchanser var krysset rimligt.

Matchen spelades i måndags. Nästa match är på lördag på Björkövallen och efter matchen ska Korvens son Aston döpas. Ge Fritte en vinst så det blir en riktigt go dag. Det var ändå Fritte som fixade trycket i duscharna.


Kommentarer
Postat av: janne

C-V var det som premiärmålade som senior i IFK Björkö... värt att uppmärksamma tycker pappa...

2013-06-12 @ 20:36:42
Postat av: Anonym

Johan Henricsson premiärmålade också tror jag,,, vet ju fn mer än dej som var på plats ju.... hoppas inte du menar C-V när du skriver '"Kiwi......."

2013-06-13 @ 00:09:11
Postat av: Anonym

Yepp... Johan Henricsson och Carl-Viktor Andreasson gjorde sina första seniormål för IFK Björkö.. vore bra om refskrivaren hade lite bättre koll.. det är ju ändå en liten milstolpe... koll på boll....?

2013-06-13 @ 00:15:12
Postat av: janne

Jag har skrivit alla kommentarer....

2013-06-13 @ 00:16:33
Postat av: Redaktionen

Jag tror att de flesta (undantaget dig då Janne) tycker att det allra lämpligaste vore att referatskrivaren koncentrerar sig på att spela fotboll och inte ta mentala anteckningar för att uppdatera bloggen. Och för upplysnings skull: det är detta som kallas användargenererad informationskanal därav min efterlysning av målskyttar.

Och Kiwi är mycket riktigt CW. Du kanske inte har märkt det men den hör bloggen har lite riktat in sig på att skriva ut oförklarliga smeknamn på spelarna.

2013-06-14 @ 16:34:13
Postat av: janne

Användargenererad informationskanal..... phu...
jag lägger mej platt inför skribentens fylliga språk...
tyckte bara att två killar som premiärmålar i seniorena var värda lite uppmärksamhet,,,,
Borde inte vara jättesvårt att komma ihåg....

2013-06-14 @ 19:40:06
Postat av: Redaktionen

Fylligt språk? Sociala medier då? Lättare?

2013-06-14 @ 19:45:03
Postat av: janne

Ja,,, lite faktiskt....
å CW är inte rätt heller,, det är C-V..
men det kanske också är en "bloggvanlig" omskrivning....

2013-06-14 @ 19:48:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0