Kick Off

Årets Kick Off bjöd på skratt, fest och god mat. Och så huvudnumret förstås, den för året nya tröjauktionen där alla nummer var tillgängliga. Åtminstone för den med fetast plånbok.
 
Efter en bra start på försäsongen var det dags för den årliga Kick Offen. A-lagsansvariga Micael Wigerud och Martin Grusell hade i år skapat ett annorlunda upplägg. Det började med att alla spelare blev invalda i varsitt lag. Laget kommer att fortsätta tillsammans under vårsäsongen. Tanken med detta är att ju fler i laget som tränar, desto mer poäng kan laget få för att i slutändan ha större möjlighet till slutsegern strax innan sommaruppehållet.
 
Göran och Gavven utlovar tävlingar under träningar under säsongen som skall generera poäng till sitt lag.
 
– Ett spännande upplägg säger försvarsgeneralen Emil Thuresson.
 
Klassisk 5-kamp
Första tävlingen blev den klassiska 5-kampen med många nya grenar. Bland annat så stod Jeoperdy på agendan.
 
– Tråkigt att en sån här tävling skall komma när man har Robin Mos i sitt lag säger Lill-MO. 
 
Robin Mos hade precis innan svikit sina lagkamrater i orienteringstävlingen runt ön där man skulle samla ledtrådar för att nå slutdestiantionen. Alla kom i mål förutom Robin Mos som hade gått hem och lagt sig i badet. Slutdestinationen var nere hos Rick och Hadrian på Björkö Food & Bar som också var dagens extrapris till slutvinnarna i 5-kampen med en middag till vardera lagmedlem.
 
Lagen är följande:
P IS: Fillemon, Jonathan Jan-Erik Neselrot, Maruritz, Forsmarken, Limpan, Anders Båten
 
Mattzzooon: Mattsson Mattsson, Fralle, SOC, Carl-Viktor, Patrik Erme, Gaazz, Super-Berra (ett kanonlag för övrigt och anses som stora favoriter)
 
K IS: Robin Mos, Torbjörn Andreasson, Lill-MO, Lill-Åstrand, Mackan Ågren, Nils Andren
 
Perro Grande: Foreström, Ridley, Mini, Hagliano, Jagi, Petch
 
Insolium: Wiseman, Thuresson, Robin MO, Emil H, Karlsson, Niclas Erme, Manne
 
Segrande laget
Efter hård kamp tog P IS hem 5-kampen efter att Limpan visat vägen överlägset i alla grenar. Segern gav laget en middag på Björkö Food & Bar och ledningen i den totala Lag-cupen.
 
– Löjligt lätt tycker Limpan som för övrigt var supernöjd med dagen och nya upplägget.
 
Det bjöds på god mat och dryck under kvällen och stämmningen var på topp. På menyn serverdes den klassiska chilli corn carne (stort tack till kökspersonal).
 
– Man har saknat denna rätt säger en belåten Wigerud.
 
Nytt för i år var också tröjauktionen. Alla tidigare nummer hade strukits och spelarna fick buda på tröjan man vill spela i under säsongen. Ett enkelt koncept som drog in lite extra deg till lagkassan. Auktionsutropare Gavven öppnade starkt med nummer nio och budgivningen var i gång. Det var upplagt för tjyv och rackarspel, men även för blindhet och snålhet som Robin Mos stod för när han la sig under utgångspriset på en utav tröjorna.
 
Resultat
1. William                                                                                                                            17. Forsmarken
2. Wiseman                                                                                                                         18. Forseström
3. Super-Berra                                                                                                                            19. "Ledig"
4. Jonathan Jan-Erik                                                                                                              20. Robin Mos
5. Fillemon                                                                                                                                 21. "Ledig"
6. Karlsson                                                                                                                                   22. Petch
7. Siljat                                                                                                                                  23. Robin MO
8. SOC                                                                                                                                       24. "Ledig"
9. Limpan                                                                                                                                   25. "Ledig"
10. Lill-MO                                                                                                                                  26. "Ledig"
11. Jagi                                                                                                                                      27. "Ledig"
12. Mattsson Mattsson                                                                                                                28. Manne
13. Anders Båten                                                                                                                        29. "Ledig"
14. Riedley                                                                                                                                 30. "Ledig"
15. Lill-Åstrand                                                                                                                            31. "Ledig"
16. Torbjörn                                                                                                                            32. Thuresson
                                                                                                                                                33. "Ledig" 
 
 
Mest nöjd över sin tröja var Torbjörn som tog över den klassiska nummer 16 efter Jåcke Siljat.
 
– Det stod mellan den och 33:an men när hjärtat talade så var det inget svårt beslut sa Torbjörn efter auktionen. Karlsson och Jan-Erik var med över telefon och var enligt rapporter nöjda. En rejäl slant kom i lagkassan och det är några kvar som skall auktioneras ut så den lär fyllas på.
 
Ett stort tack för alla inblandade för en lyckad dag.
Text: Johannes Andreasson
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0