Supportrar överraskade efter träning

Kebabpizza till alla efter en väl genomfört träningspass. Supporterföreningen Björkis är nu än mer populär i det grönvita omklädningsrummet.
 
En mycket välkommen gest från supporterföreningen Björkis och IFK Björkö avslutade en trevlig träning på Björkövallen igår kväll.
 
 - Jag tror att laget uppskattade gesten. Pizzan uppskattades tydligt då det mesta åts upp, säger ass. Coach, Andreas ”Skeletor” Andreasson.
 
- Jag blev skitmätt, säger Gustav ”The Gaz” Engström.
 
Välbesökt träning
Efter träningspasset som lockade 18 spelare samlades laget i klubbstugan. Efter en spänd väntan kom Ingela Boll, Eva Granstav och Lena Karlsson, assisterade av lille Linus Andersson med 18 pizzor, såser och sallader. Till det serverades coca-cola.
 
 - Väl kyld, med rund och fin mogen smak, något torr med fruktiga inslag, bedömde Eva Granstav drycken. Passar väl till pizza.
 
En stor eloge till de som planerade och utförde matningen. Det ger laget motivation och styrka att vinna även nästa match, mot Donsö.
 
 - Denna gången kanske vi ska försöka att inte släppa in tre mål innan vi börjar göra våra, påpekar Mittfälts-Mo.
 
 - Bättre liveodds om vi vänder matcherna som mot Älvsborg påpekar en klok Robin Andersson.
 
Fotnot: Ett stort tack till supporterföreningen som kom med idén att servera pizza till laget efter tisdagsträningen. Ett mycket uppskattat inslag.

Kommentarer
Postat av: Shearer

Snygg jobbat supportrar!!

2012-09-20 @ 09:29:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0