Veckan som gick - vecka 18

Sommarvärme drog in över landet i början på veckan...
*** 
Björkö tog en fin skalp mot Kållered i reservlagsserien. Siljat gjorde två baljor och verkar köra stenhårt för att ta tillbaka priset "Jåcke Siljat Award- priset till årets B-lagspelare" som Ola Enelund knep förra året...
*** 
...Björkövallen har varit som en bastu de senaste träningarna.
***
...Nu högpresterar ju visserligen Siljat i a-laget också så b-lagspriset kanske ändock är i fara - på ett bra sätt.
***
England har numera en förbundskapten som tidigare tränat Oddevold, Halmstad och Örebro.
*** 
Man City slog Man Utd i kampen om Premier League. Två omgångar kvar och fördel för de blåa på målskillnad.
***
Efter 4-0 seger senast mot IFK Uddevalla har våra grannar och sammarbetsklubb Torslanda IK startat säsongen starkt. Två vinster och en oavgjord gör att de är serieledare i div 2 Västra götaland.
***
Andreas Haglunds band, Lazyday, släppte singeln "Allting har sin tid" och den seglade rakt upp på 15:onde plats på ITunes. Succé!!
***
Grattis säger vi till Lionel Messi som inte bara tangerade Gerd Müllers 19 år gamla målrekord på 67 mål i en europeisk högstaliga, utan även gick upp på ensam majestät. Han gjorde det mycket karaktäristiskt genom chip över målvakt som för kvällen dessutom betydde hattrick...
***
Fiorentinas tränare Delio Rossi var inte helt nöjd med sin spelare Adema Ljajica i matchen mot Novarra. Efter att Rossi plockat av Ljajica efter en halvtimmas spel så valde han även att puckla på honom också. Givetvis fick Rossi sparken och man undrar hur många lag som intresserade av hans tjänster i framtiden.
***
...att tänka på: Leo har hittils svarat för 72 mål och 29 assist den här säsongen. Det innebär 101 poäng. Hade han spelat i NHL hade det gett honom en andra plats i skytteligan, strax bakom Evgeni Malkin på 109 poäng - och då räknas inte andrassist i fotboll. Målligan då? Ja jämfört med NHL hade Messi vunnit den med råge, tolv (12!) mål för Steve Samkos i Tampa Bay. Behöver jag tillägga att både nämnda NHL-spelare har spelat fler matcher än lille Leo.
***
Gurra svar på frågan om syftet med resan till Danmark och träningslägret är redan en klassiker. Har man missat vad han svarar får man titta på filmen om träningslägret del 1.
***
Grattis Juventus och Guden från Turin som tog hem Serie A. Den gamla damen med Antonio Conte vid rodret såg till att scudetton hamnade i Turin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0