Fredagsprofilen - Robin "Mos" Andersson

Fredagsprofilen denna vecka har fått celebert besök. Spelaren som har mer cocosolja än liniment, vita tubsockar över fotbollsstrumporna och naturligtvis tofs istället för gammalt hederligt pannband. IFK Björkös Mos har under de senaste åren visat i A-lagskatalogen hur man skall se ut ute på planen. Tyvärr har det inte slagit igenom än men känner vi Mos rätt så kommer det säkerligen fuskas till sig en och annan associar på gubbarna framöver. Och på tal om fusk så har ju Mos fått det från sin far som är känd som Björkös största fuskare genom tiderna. Björköbloggen får äntligen presentera Robin "Mos" Andersson.

Hur har veckan varit?
-Jodå veckan har varit bra och vädret har ju varit strålande så synd att klaga. Detta passar mig perfekt då jag kan ligga och sola. Provade en ny solkräm i onsdags. Sunshine 2000 X 24H. Rekomenderar den starkt då man får mer glänsande nyanser.

Hur har träningsveckan varit?
-Har tyvärr inte haft tid att träna denna veckan så har inte så mycket att säga om. Men dagens träning tycker jag var ett strålande pass. Mycket spel och dessutom mycket löpning vilken kanske kan vara lite onödigt för min del men bra för spelarna i laget. Synd att Arga Elektrikern (Filip Thuresson) ska fuska för att komma förbi mig på löpträningen bara, genom att springa halva streckor när inte Göran eller Andy tittar till. Tråkigt att han inte tar träningen på allvar. Annars strålande jobb från hela laget.

Finns det någon du skulle vilja ge extra plus för hans insatser denna vecka?
-Skulle vilja ge hela laget extra plus efter att vunnit bortamatchen mot Sandarna.

Vem är den bästa fotbollsspelare du har spelat med och vad gjorde honom så bra?
-Det måste nog vara Victor Granstavo. Hans snabbhet och hans makalösa skott. Helt enkelt en grym fotbollspelare! Dock är det väl lite tråkigt att han alltid ska köpa likadana kläder precis som mig. Men antar han tycker att jag är så fruktansvärt snygg så det är väl kul att han ser upp te mig.

Vad gör du när du inte spelar fotboll?
-Jag studerar på Plusgymnasiet där jag går handelprogramet. Därefter är jag med mina vänner och min familj. Försöker gymma lite inför sommaren och även lägga mig i solariet om tiden räcker till. Föröker lära mig fifa också så jag nån gång kanske kan slå Nils, Berra eller Victor G.


Hur skulle du säga att första halvan av vårsäsongen har varit?
-Jodå tycker endå vi har klart oss relativt bra! Men jag vet att vi kan göra mycket bättre ifrån oss så det är dags att visa det nu.

Vilka vinner EM 2012?
-Sverige.

Vem vinner IFK Björkös skytteliga 2012?
-Johan Mo.

Vilket eller vilka är dina favoritlag förutom IFK Björkö?
-Real Madrid.

Vilka tre saker skulle du ta med dig till en öde ö?
-Gaaz, Madz och min whiskey som jag inte öppnat än.

Vilket är ditt favorit-resmål?
-Ayia napa.

Till sist, vad ska du göra i helgen?
-Ska fira en "tjejkompis" som fyller 20 år på Chess i Göteborg. Därefter på morgonen ska jag titta när vi tar 3poäng på Björkövallen mot Skottfint.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0