Veckan som gick - vecka 10

Minis omtalade fot var tydligen inte så återställd som man hade hoppats på. En andra röntgen visade att det var en fraktur i foten och nu väntar en ny viloperiod. Bittert!

Thure den äldres rädsla för illamående efter att Janne-Konung på skämt uttalade sig om det "illasmakande" vattnet efter måndagens träningen är placebo per definition...

Härliga fysträningar inne i gympahallen ger verkligen resultat för de spelare som besökt dessa pass frekvent under vintern. Många ser riktigt starka ut redan i mars.

Riktigt imponerande av Sverige att vinna mot Kroatien på bortaplan i Zagreb...

Bilden på en ung Emil Mattsson i Jonatan Lejonhjärta-frisyr från veckans fredagsprofil var episk

...ännu mer imponerande av Sveriges EM-gruppmotståndare Frankrike att vinna mot Tyskland på bortaplan...

...Thuresson lät senare meddela att det var falskt alarm. Magen var okej.

...men det allra mest imponerande resultatet stod Sveriges EM-premiärmotståndare Ukraina för som besegrade alltid lika svårspelade Israel på bortaplan med 3-2. Detta alltså på bortaplan och utan Schevchenko, sjukt bra gjort.

Den forne vänsterbacken, numera styrelsemedlem i Björkö, Micael Wigerud ska enligt säkra källor tagit sig de nio milen mellan Sälen och Mora under söndagens Vasalopp på 6 timmar och 14 minuter. Imponerande!

Sandarna som lyckades besergra Björkö i Västra cupens första omgång med 2-0 lyckades dagen efter även besegra Öckerö med 2-0 i cupens andra omgång. Sandarna kan bli en outsider i division 4B.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0