Sur förlust mot Mossen

Trots stundtals riktigt bra spel förlorade Björkö mot Mossen på Guldheden Södra.

Det var två spelande lag som möttes under lördagen. Mossen, till vardags i division fem visade stort tålamod och rullade runt bollen föra att leta öppningar i ett kompakt IFK Björkö. Men de gröna kunde till en början stå emot utan några större problem och själva bjuda på både ett och två mönsteranfall som olyckligtvis inte hittade nätmaskorna.

Inledningen
Björkö började bäst och bjöd på anfallsfotboll som lovade gott längs vänsterkanten. Forse, tillsammans med Gurra och övriga var gång på gång nära att komma igenom. När det inte lyckades fortsatte Björkö att pressa högt, vinna bollar och trycka på. När så Mossen kontrade in 1 - 0 gick luften ur en aning men som en ballong blåstes de gröna upp igen och fortsatte trumma på.

Andra halvlek
Halvleken fortsatte i samma anda som första. Ett frenetiskt tempo från Björkö jagade kvittering. Men den kom inte. I stället var det återigen Guldheden som stod för målskyttet. Ett hårt skott hittade nättaket och 2-0 var ett faktum. Efter det hade Björkö svårt att resa sig. Anfallsvågorna mattades av och de flesta väntade in slutsignalen.

Laget som spelade
Tobbe-Torbjörn
Janne Konung, Mo, Mattsson, Filip
Fralle, Haglund,
Forse, Lin, Fransson
Gurra
Robin, Wiseman, Siljat

Vi noterar också att Fralle drog en baksida lår och fick byta. Hur länge han blir borta är fortfarande oklart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0