Räven skallades blodig på träning

Mattias "Räven" Johansson skallades blodig på måndagens träning. En millisekund av ouppmärksamhet och maximal otur slutande med en rejäll smäll och Johansson fick kliva av.

- Otur, men det är sådant som händer, kommenterade assisterande tränaren Andreas Andreasson händelsen. Gurra backade och Matte sprang framför och de slog ihop.

Det var under en anfall- och försvars övning som Johansson som spelar mittback följde med i en löpning som en alert Engström stod för. Vad Johansson inte förutspådde var att Engström bytta riktning och kom farande tillbaka.

- Matte är kände för att hålla koll på stora delar av banan, det är vad som gör honom till en utmärkt mittback, men i detta läget hade han otur, fortsätter Andreas.

När Johansson svepte med blicken över planen träffade Engströms bakhuvud Mattias rakt över ögat. Mittbacken kastades till marken och Göran Gulic var tillsammans med lagkamraterna snabbt framme för att se till honom.

Löpning trots blodvite
Trots att flera av spelarna kände sig vimmelkantiga och yra efter att ha bevittnat Mattes bloddroppande ögonbryn kom de inte undan avslutande löprundan.

- Jag drog av en runda, säger Gulic och lämnar händelsen okommenterad men enligt uppgifter till Björköbloggen var det han personligen som såg till att både Matte och Gurra fick den vård och omsorg de behövde.

Mattias Johansson kommenterar händelsen och säger via sin agent att han under omständigheterna mår bra men blir borta från fotbollsspel den kommande veckan.

Gustav Engström var skakad efter händelsen och bad samtliga inblandade om ursäkt.

- Jag skulle aldrig göra så mot en medspelare, inte medvetet, säger han.

Mattes ihopplåstrade öga efter den otäcka smällen.
Foto: Privat

Kommentarer
Postat av: torbjörn

stort av gaz

2012-03-13 @ 22:08:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0