Fredagsprofilen - Johan Magnusson Otter

I veckans fredagsprofil möter vi ett av årets nyförvärv. Efternamnet Magnusson-Otter är numera välkänt i föreningen efter att Robin anslöt inför förra säsongen och nu har klubben även lyckats värva ut hans bror Johan till Björkövallens gröna matta. Johan spelade förra året med Torslanda och var med i den laguppställning som mätte krafterna mot Björkö under en träningsmatch under försäsongen. Redan då kunde man se att Johan är en stor talang med en suverän inställning till fotboll, stark huvudspelare, duktig passningsläggare och en fantastisk pådrivare. Björkö-Bloggen fick en intervju med Johan och passade på att fråga om hur första tiden i nya föreningen varit, vem han tror vinner årets skytteliga och om en dramatisk händelse som utspelade sig under veckans måndagsträning. Här är Johan Magnusson-Otter.

Hur har träningsveckan varit?
-Jag tycker att laget har gjort en bra vecka med mycket vilja och kamp under träningarna och det gäller bara att fortsätta så nu så kommer vi att börja vinna våra matcher hädanefter och vi börjar vårat vinsttåg mot Hönö på lördag! Men det var inte konstigt att träningsveckan har varit så bra då den började bra med att skippa måndagslöpningen så det var ett taktiskt drag av Göran! 

Hur nöjd är du med din egen insats under veckan?
-För en gång skull så börjar jag äntligen göra mål på träningarna så jag hoppas att jag kan ta med mig det på matcherna nu också så man kan få göra sitt första mål i den grönvita tröjan! Förutom alla mina mål på brorsan idag så tycker jag att det har gått bra de andra träningarna med. Känns skönt nu när serien börjar närma sig för då blir man extra taggad att prestera på träningarna. 

Finns det någon du vill plussa extra för hans insatser i veckan?
-Jonathan Neselrot. Trots att han har en tå som han har ont i så avbryter han inte träningarna och senaste matchen utan fortsätter att kämpa och slita för laget. All den fritid han även lägger på bloggen är värt ett stort +!

Hur har din första tid i Björkö varit?
-Min första tid i laget har varit riktigt bra faktiskt! Kul att man kommer in i laget så fort men inte så konstigt när det finns så goa gubbar i detta laget både på och utanför planen! Tycker bara att det fortfarande är lite för få gubbar på träningarna men får hoppas att de andra kommer snart nu när solen börjar skina på himlen.

Vem är den bästa fotbollsspelare du har spelat med och vad gjorde honom så bra?
-Sandeep Mankoo. En som jag började spela med som 6 åring fram till 13 år då han valde Gais istället för att vara kvar i Lundby IF. Efter flera år i Gais så blev han uppflyttad till a-laget och när dom spelade i supperettan så fick han göra några inhopp. Förra året blev han utlånad till Qviding där han fick spela en hel del matcher. Han har även spelat med Svenska Landslaget i P-17 laget.

Du fick en rejäl spark på näsan under måndagsträningen, vad hände egentligen?
-Ja du... Mattson har inte full kontroll på sina fötter så istället för att träffa bollen så sparkade han mig rakt på näsan och då började det rinna ut röd konstig vätska ur näsan. 

Hur känns näsan nu?
-Jag har alltid älskat Nemanja Vidic så nu i efterhand så hade Mattson gärna fått sparka lite hårdare så att man hade fått lika snygg näsa som Vidic. Annars så är det fortfarande lite öm men som mormor alltid har sagt, det går över när man gifter sig!

Vad gör du när du inte spelar fotboll?
Jag jobbar som bilmekaniker, spöar alla på fifa (Johan Fransson) och löser damer till brorsan!

Vem vinner Champions League?
-Bayern Munchen.

Vem är världens genom tiderna bästa fotbollsspelare?
Eric Cantona.

Världens bästa film?
-Sagan om ringen.

Vem vinner IFK Björkös assistliga och vem vinner skytteligan?
-Assist: Linus Granstav
Mål: Andreas Haglund

Bäst klädstil i laget?
-Filip Thuresson med sina arbetsklärder.

Till sist, vad ska du gör i helgen?
-Ikväll blir det att götta sig med någon pizza efter jobbet, lördag match och sen några vinstöl på kvällen och söndag blir en deppdag då måndag snart börjar igen...


Vi tackar Lill-MO för pratstunden och ger en klapp på axeln för hans härliga inställning han bidrar med på träning och match.


Kommentarer
Postat av: Red

Fråga tre ger pluspoäng Otter. Definitivt pluspoäng.

2012-03-23 @ 13:11:56
URL: http://ifkbjorko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0