Får jag presentera - er själva

Vad vore väl en blogg utan sina trogna läsare. Och det är ju ni, kära prenumeranter som är de som (på betald arbetstid) håller de här mediebolaget levande.

Med det sagt vill vi som sysslar med att fylla den här sidan med innehåll, ge er en kortare statistikuppdatering. Jag menar, ni känner ju oss (Björköbloggen) och ni känner våra kärleksbarn (Björkötwitter och (Björkö-TV). Till viss del känner vi er också. Men mitt i all den här sociala yran finns en defekt parameter; ni känner ju inte varandra.

Nu råder vi bot på detta. 13 personer, företag och legender följer Björkötwitter: Bland följare finns namn som Pjuuie, Nils_Andren och OJaSKoWO.

Björkö-TV har enligt statistik på youtube visats hundratals gånger. Den mest visade videon är intervjun med Göran, 220 gånger har den visats.

Bloggen då? Bloggen följs varje vecka av runt 220 personer. Dagssnittet är 32 unika läsare - varje dag. Vi på redaktionen menar att detta är riktigt bra. Det är kul att så många tar del av det vi gör!

Förutom dessa tre kanaler, twitter, blogg och tv finns vi även numera på Facebook. Är du en av de (få) som fortfarande inte följer IFK Björkö på där föreslår vi att du genast loggar in och gillar sidan.

Visst känns allt lite mer mysigt nu när vi känner varandra lite bättre..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0