Veckan som gick - vecka 9

Vädret gjorde sitt för att hindra tappra Björköpojkar att träna under måndagskvällen. Men sidledsstorm och snöfall gjorde bara intensiteten än högre...

... och Torbjörn sänkte sin felpassningsprocent med nio procentenheter. De nya skorna har börjat fungera.

Det blir spännande att se hur långt Napoli kan gå i Champions League...

...och Wernbloms insats är väl värt en applåd. Vilken flytt, vilken match, vilken karriär. Och vilket EM det kan bli.

Björkö-profilen Jagi tyckte det var synd att inte Victoria och Daniel fick en son då pojkar är bättre på fotboll.

Mattssons strumpor på torsdagsträningen var episka: mörkblå finstrumpor med farfarsmönster. Så kan det gå när träningskläderna är på semester.

Mini gjorde comeback efter närmare en månads skadefrånvaro och foten höll hyfsat verkade det som.

Korven fick en flygande start i sin nya roll som lagledare under torsdagens träning. Träningskläderna borta, tejpen va slut och gubbarna var mer gnälliga än vanligt. Välkommen!

Marcus Wiseman har valt att skriva på för Björkö igen efter ett år i Torslanda. Alltid kul med återvändare.

Jagi som gick ut i media och uttryckte besvikelse efter en petning föregående vecka blev nu uttagen till match. Dessvärre var Jagi tvungen att tacka nej när chansen kom.

Björkö-Bloggen gjorde sin första reklam i en av veckans texter. Visserligen ganska dold och dessvärre obetald men en av de större elektronik-jättarna fick sig lite extra mediautrymme i fredagsprofilen.

Undra vad Fralle saknar mest efter veckan som gått, sin visdomstand eller de dryga 7000 kronorna det kostade att dra ut den?

Thuressons distansskott från ca 40 meter mot Skogen var en riktig pärla som gladde de tillresta supportrarna vid sidan om plan.

Korven godkände inte Janne Honungs vita Mossad-långkalsonger som tål kyla upp till -35 och numer springer Janne runt i ett par svarta intersport-långkalsoner.
– De kanske inte klarar kylan lika bra men de ser mer enhetligt ut om alla har svarta långkalsonger på sig, förklarade Korven för en undrande Janne.


Berritos mot Skogen:
3 B Filip
2 B Lin
1 B Thure

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0