Veckan som gick

Trots snökaos i Gbg med flera inställda träningar runtom i vår stad körde Björkö ett träningspass under måndagskvällen...

Nya fina träningströjor till trots var Haglund sugen på att köra på den gamla vanliga svarta. Tillslut kom dock Hagge på bättre tankar och unisont tränade vi i glänsande grönt.

..... ett betydande lager snö på Hovgårdens matta skrämde knappast ass-coach som helt sonika sopade rent i straffområdet med en skyffel och gjorde en svårspelad plan aningen mindre svårspelad.

Fredrik Ljungberg valde under veckan att bryta kontraktet med sin japanska klubb då klubben inte hade samma ambitioner som Ljungberg. Vad som skilde sig i ambitioner mellan den nu 34-årige Ljungberg och klubben Shimzu S-Pulse har dock inte framkommit utan det är fritt fram för spekulationer.

950 000 förfrågningar om biljetter till Leverkusens kansli. FC Barcelona är relativt populära.

Ni läste inte fel, Fredrik Ljunberg är inte äldre än 34 år.

Alessandro Del Piero väckte i veckan en flicka ur koma genom att prata med henne. Björkö-bloggens redaktion har under ett antal år kallat Del Piero, "Guden från Turin" när man har spelat med Juventus på FIFA. Smeknamnet känns bara mer och mer befogat efter denna solskenshistoria.

Robin MO:s misshandel av låten "Ghetto superstar" i omklädningsrummet efter måndagsträningen var i paritet med när Carl Bildt i något svagt ögonblick fick för sig att spela in och fullständigt massakrera Lotta Engbergs låt "Fyra bugg och en coca-cola".

Vigge såg ut att trivas bredvid brosan på topp under matchen mot Romelanda.
-Det är alltid kul att spela med brosan och sen är det en trygghet att veta att man alltid har någon med sig när det är dags att skälla på domaren, sa Victor kort efter matchen...

Är man nyfiken på hur Romelanda kyrka ser ut i februari så kan man fråga antingen Siljat eller Göran som båda tog sig en liten sightseeing dit innan matchen mot mot Romelanda under onsdagskvällen.

...och apropå Vigge, så var det han bland alla rediga Björköpojkar som plockade tejp och annat skräp i omklädningsrummet efter matchen.
- Dubbelfarsa, var hans spontana kommentar på frågande ögonbryn.

Torbjörns skor var sannerligen snabba. Tyvärr var de också för små.

När det var problem med el-ljuset på Hovgårdens stora plan ryckte Filip "Arga elektrikern" Thuresson in som en sann hjälte och våra vänner i Zenit slapp träna i mörker.

Kommentarer
Postat av: torbjörn

hoppas mina stötar har töjt sig. då ska jag minska mina felpass från 96% till 82% idag

2012-02-20 @ 15:10:01
Postat av: JN

Björköbloggens förtroende för dig är gränslöst. Vi är säker på att du snart är nere i en mäktig felprocent.

2012-02-20 @ 15:57:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0