FREDAGSPROFILEN - ANDERS "FRALLE" FRANSSON

Veckans profil är en riktig klassiker i IFK Björkö och även i skärgårdsfotbollen. Han ligger i delad ledning genom alla tider när det handlar om antalet guld i skärgårdscupen med hela nio stycken segrar i den anrika turneringen. Priset som årets spelare i IFK Björkö har han mer eller mindre prenumererat på under de senaste säsongerna och inför årets säsong känns han mer laddad än någonsin. Vi talar givetvis om Anders "Fralle" Fransson, en utav Björkös största vinnarskallar genom tiderna som tog sig tid att svara på några frågor för Björkö-bloggen.

Hur har träningsveckan varit?
-Underbar!?! Kul och komma igång igen efter en hyfsad fjolårssäsong. Inte lika bra väder dock men vad kan man begära när det är början på feb. Fötterna är lite ringrostiga men efter 20min känns ingenting. Skulle vilja tillläga att jag tror det kan bli ett spännande och roligt år! Vi har en bra trupp samtidigt som vi alla fått mer erfarenhet av hur Division 4 fungerar. Jag tycker det är viktigt att behålla kontinuitet och en stomme i föreningen samtidigt som man kombinerar med nytt blod mer inspirerat och med energi.
Hur nöjd är du med din egen insats under veckans träningar?
-Nja ska nog satsa mer på nästa vecka. Har inte känt det där lilla extra som man behöver för att göra en fullgod träning. Tycker jag slarvar mycket i visa moment under både teknik träningen och i spelet. Mycket som ska förbättras fram till seriepremiär som bla. Skott och pass. Tycker även jag kan skärpa till den fysiska biten med lite egen träning hemma också.
Hur går tankarna om motståndet i serien i år?

-Alla lag i serien är bra och dåliga, det som avgör är dagsform. Men är det något lag som måste hävas fram så är det nog kärra Dom tycker jag har varit det intressantaste laget i serien sen dom åkte ur div. 3. En god förening som borde spela i en högre serie.
Finns det någon som du skulle vilja ge ett extra plus till för hans insatser i Björkö under den senaste veckan?
-Andy och Göran. Blivande div4 Guld tränare.
Vem är den bästa fotbollspelaren du spelat med och vad gjorde honom så bra?
-Fronk (Göran Mattsson red. anm. som även är farbror till Emil Mattson) tycker jag är bäst, en riktig lagspelare som fattar vad det handlar om. En tvättäkta ”Kapitano”
Om du fick välja ett nyförvärv i Björkös tröja under 2012, vem skulle det vara?
-Daniel Giraud. 
Vilka vinner EM 2012?
-Holland
Vilka tre saker skulle du ta med dig till en öde ö?
-Tre öl.
Vem har sämst humor i laget?
-Berra eller Janne.
Vad har du för favoritsport förutom fotboll?
-Hockey.
Vem vinner IFK Björkös skytteliga 2012?
-Hagliano.
Till sist, vad ska du göra i helgen?
-Ner å tjöta me gobba på hamna. 
Något annat som du vill tilllägga? 
-Styrelsen är också bäst!!!!

Vi tackar Fralle för pratstunden och hoppas se honom göra många mål i den grönvita tröjan under säsongen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0