Ett fan blir svenskt

Ösmo. En halvisrael med judisk pappa, rötter från forna Tjeckoslovakien och Rumänien och med en morfar från Odense som älskar Liverpool har äntligen blivit svensk.

Fotbollsajten Svenskafans.com fick under onsdagen ett nytillskott på Barcelonaredaktionen. Det är den tidigare Sportalbloggaren och skribenten Jonathan Neselrot som på obestämd framtid skriver på för den tunga svenska sportsajten. Han är lyrisk över sina framtidsutsikte på redaktionen men det var en slump som gjorde att han hoppade på tåget.

-  Tacopeter mailade mig och tyckte att jobbet passade mig som handen i handsken, säger Jonathan innan han kastar sig in i sin svarta Lexus.

Jobbet erbjuder nya karriärsmöjligheter för den unga journaliststudenten och han drygar ut vardagskassan rejält - något som sticker i ögonen. Tacopeter ska enligt en initierad källa se över vilka juridiska möjligheter som finns för att få ta del av den kaka som uppges överstiga 1.5 miljoner om året.

- Peter är vansinnig. Han tycker att han har gjort sig förtjänt av åtminstone en fjärdedel av pengarna. Jonathan hade aldrig fått jobbet om det inte vore för honom.

Läsare kommer redan under nästa vecka få ta del av skarpsinniga analyser och faktaspäckade artiklar när Neselrot gör entré som Barcelonaskribent på www.svenskafans.com

IFKBjörköblogg har förgäves försökt att nå A-lags Peter för en kommentar.


Kommentarer
Postat av: Shearer

Jag kan kommentera istället.Tycker det är kul för den talangfulle studenten med rumänsk blod i kroppen. Nu öppnas en hel värld av möjligheter. rumanskafans.com och zimbabwesfans.zi vill öppna dörrarna

2009-07-16 @ 15:18:33
Postat av: Tacopeter

Jonathan, jag tror vi kan hitta en lösning. Om du nämner Scholes namn (på ett positivt sätt) i samma mening som Xavi i någon krönika framöver så tror jag vi kan komma överens i framtiden. Deal?

2009-07-16 @ 21:48:29
Postat av: Janne

Shearer: Sugen på att agera agent i framtiden ? Just det rumänska suger lite extra i kroppen.

TP: Man kan säga såhär. Bollen ligger (som vanligt) hos Eto'o :)

2009-07-21 @ 15:46:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0