Matcher i Europa

Frågade en klasskamrat som håller på Liverpool häromdagen varför dom fortfarande följer den där "jävla turneringen" och syftade på Champions League.
"Vadådå", sa han och fattade ingenting.
"Så förutsägbar", sa jag och fortsatte mumla något om att Barcelona skulle dansa sig fram till Rom och leka hem finalen i Italien.
Så rätt jag fick.
Chelsea imponerade visserligen mot Liverpool men vilket lag imponerar som Barcelona?
Det går trögt i vissa matcher i serien men kolla vad som händer när det verkligen gäller. När det bränner till. Då är "De tre stora" helt magiska och den minste (Messi) är störst.
Två mål och två assist från lille Lionel och Bayern, Klinsmann och en besviken Ribery fick åka hem till Tyskland och dra ett par gamla Leverhausen över huvudet och dränka sina sorger i mörk öl.

Adebayor är skitkass, i min mening. Han är som Adibal och Denilson. En jävla sprattelgubbe. Men målet han tryckte dit på cykelspark på en briljant passning från Fabregas var högklassiskt. Sennas mål som gav Villarreal ledningen i samma match var också en riktig pärla.

Nog snackat om Europa.
Den viktigaste matchen spelade på hemmaplan.
Seriepremiär och nerverna på spänn.
En källa i laget som vill vara anonym men tyckte att han själv var bäst på planen säger såhär om matchen:
-  Försvaret var rätt kasst men jag som var forward kan ha varit bäst på planen. Tur att Andreas stod ivägen när dom rann igenom.

Matchen som spelades under ganska svåra förhållanden på en våt konstgräsplan stod länge och vägde och IFK Björkö tog ledningen inte mindre än tre gånger.
Ett vilt kämpande Björkö gav sig inte och Kållered som nog trodde att ö-laget var lite svagare än vad det visade sig fick äta upp sina fördomar om att bröder inte kan spela fotboll. För som brödralaget från öarna spelade fotboll...
-  Kanske inte skönspel men vi kämpade i 90 minuter.
Två mål av Nedjan och ett av polis-Jocke gav tillslut seger med 3-2 och tre pinnar i premiären tycker tränareapan är bra.
-  Å mitt Björkö är så bra, nu ska det bli skönt att duscha med killarna säger en farligt bögig tränare till ifkbjorkoblogg.se
Matchen innehöll mycket kampdueller och Björkö stod sig bra i det höga tempot. Matchens delikatess stod "Maradona" som han kallar sig själv för, när han som han själv så ödmjukt uttrycker det "smekte fram" bollen till Nejdan när han Nejdare gjorde sitt första mål.


Kommentarer
Postat av: andy

Vad är ett par leverhausen som Ribery och hans kompisar skulle dra över huvet??

Ser för övrigt fram emot bilder på Adam och Adam..

2009-04-09 @ 19:28:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0