Sista pusselbiten

IFK Björkö gör klart med ett nyförvärv i elfte timmen. Vi är stolta att vi lyckats knyta till oss Björkösonen Jimmy Olausson. Alla papper är inskickade till förbundet och vi hoppas att Jimmy blir klar till omgång 3.

-Jimmy är en klasspelare som vi haft ögonen på länge. Han helst spelar centralt på mittfältet eller i backlinjen säger värvningsansvarig Martin Grusell.

 

Jimmy kommer närmast från Torslanda IK där han huserat med a-laget. IFK Björkö hoppas att Jimmy kommer utvecklas bra i klubben och ta steget tillbaka till Torslanda IK snart igen om han själv vill.

-Även om vi är nöjda med vår trupp så kan man inte tacka nej till en spelare av Jimmys kaliber. Nyförvärven levererade bra i premiären. Björn höll nollan och Frank leder den interna skytteligan – say no more säger rekryteringsansvarig Martin Grusell med ett leende. 

 

Är det färdigvärvat?

-Det är en ständigt pågående process. Självklart hade jag önskat att vi alltid hade 25 man på varje träning, men det är inte lätt att hitta truppspelare till div 5. I dagens trupp så kan alla gå in och spela från start och det är bra konkurrans. Men som sagt det är en ständigt pågående process och vi håller koll på spelare i lokalfotbollen och i dagsläget kan jag inte kommentera några mer namn konstaterar Martin .

 

-Det känns bra. Skall bli kul och spela med Björkö säger en glad Jimmy när vi träffade honom på senaste träningen.

 

IFK Björkö hälsar Jimmy Olausson hjärtligt välkommen tillbaka det är riktigt roligt att han valt att komma tillbaka till den gröna tröjan. Ännu än förlorad son tillbaka där allt började.

 

 

Redaktionen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0