Björkö får ny styrelse

Flera nya namn presenteras i Björkös styrelse efter söndagens årsmöte. En hel del spännande värvningar gör att Björkös administrativa framtid ser ljus ut.
 
Malin Sandström, som nyligen väldigt passande flyttat in i Leos gamla hus vid ingången till grusplan blir ny ordförande. Väldigt roligt tycker Bloggen. Grattis till Malin och lycka till. Men visst är det med en tår i ögat man inte längre kan kalla herr Granstav för ordförande längre. Här följer en lista och kommentarer om den nya styrelsen.
 
Ordförande: Malin Sandström
Malin känns som ett stabilt och bra val. Jag som känt Malin länge vet att hon är trogen sin uppgift, lojal och lösningsorienterad. Jag är övertygad om att Malin kommer att leda IFK Björkö till framgång.
 
Sekreterare: Jonas Rosengren
Den som ger styrelsen lite etniskt blandning. Skånskan blir ett piggt inslag i debatten i klubbstugan.
 
Kassör: Emil Mattsson
 
Väldigt bra med pengar. Emil har sålt GT sedan, som Emil brukar säga, Jesus gick i kortbyxor, och det som Emil inte vet om ören och kronor är inte värt att veta. Förväntar mig stordåd.
 
Ledamot: Micael Wigerud
Trygg, duktig och riktigt snygg. När mediastormen blåser öronen av ordförande och både Björkö-Nytt och Öckerö-Tidningen står och bankar på porten. Då skickar ordförande Malin ut "Mannen med det gyllene leendet" för att fyra av avväpnande skratt och kloka inspel.
 
Ledamot: Martin Grusell
 
Martin har två sidor. Han är både ett framtidsnamn och en stark faktor i dagsläget. Förtroende hos spelar i a-laget och en goda kontakter i framför allt Italien. Viktigt kugge.
 
Ledamot: Peter Tunstad
Tungt namn. Peter sägs ha varit nära att lockas bort till jobbet som sportchef för IFK Göteborg men Blåvitt fick vända sig till sitt andranamn Mats Gren när Peter tackade nej för att jobba mer med Björkö.
 
Ledamot: Eilert Granstav
"Det känns skönt att veta att det alltid finns en skruvmejsel nära". Berras kommentar när Eilert blev invald. Men Eilert är så klart mer än så. Med sin rutin och erfarenhet kommer han att bli oerhört viktigt för att guide den unga rådiga styrelsen mot stordåd.
 
 
Ledamot: Frida Fransson
Bra på mycket och en naturlig styrelsebegåvning. Tydlig och rak i sin kommunikaton och kommer att tillföra mycket.
 
Suppleant: Johannes Andreasson
Johannes har ett finger med i väldigt mycket i föreningen. Ett framtidsnamn som ni kommer att få se mer av. Kom ihåg var ni läste det först.
 
Suppleant: Tobias Wigerud
Wigen nummer två. För även en frontman, ledare och idol (läs Michael Wigerud) kan bli sjuk. Och vem är då bättre att rycka in än lillebrorsan. "Lite yngre, lite fräschare", som Berra brukar säga.
 
Suppleant: Max Rasper
Han har växt upp med fotbollsplanen utanför sitt fönster och när vi andra sprang till färjan och tillbaka på 20 minuter sprang Max på 14. Och då hade han löptränat tidigare på dagen. Ett konditionsmonster som lovar uthållighet och maxfart till styrelsen.
 
Som ni ser är det en ung och anfallsinriktad styrelse. Bloggen önskar styrelsen lycka till. Jag arbetar för tillfället på att få till en intervju med både den nya och den avgående ordförande. Håll ut. Ni ser både på bilden här nedan.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0