Vinst mot Fiskebäck - serieledning

En stabil seger mot Fiskebäck innär att divison 5b har ny serieledare - IFK Björkö.

Björkö tog en säker seger mot ett hårt decimerat Fiskebäck.

- Vi hade två killar med som fick presenterà sig i omklädningsrummet innan matchen, säger Daniel Natanaelsson, Fiskebäcks nummer tio och känd från den uppskattade Fiskebäcksbloggen.

Första halvlek dominerades av Björkö men det tog till slutet av halvlek innan nollan spräcktes. Sebastian Carlsson släppte en boll till en framstormade Johan Forseström som inte gjorde några misstag utan kyligt satte ettan vid skolproten.

- Surt att inte hålla ledningen till halvlek men vi har oflyt och bollen tar på en spelare innan den går i mål, säger Andreas Andreasson.

Han pratar om bortalagets kvittering. En frispark från utanför straffområdet tar på en försvarares rygg och ställer en chanslös Robin Magnusson Otter.

I andra halvlek tar Björkö en tidig ledning efter att Forseström tacklats i straffområdet och Carlsson förvaltat straffen.

- Han stal den av mig, skrattar Berra.

Med två snabba mål genom Carlsson och Jonas Fransson avgjorde Björkö matchen och resultatet 4 - 1 kändes rättvist.

Bothén delade ut The Pink Hat till Forseström som fick priset för första gången.