Final i Åstrandsveckan - Johan en rocker

Vissa lägger alla sina ägg i samma korg. Andra söker bredare lösningar. När Johan Åstrand flyger ut i fotbollskarriären har han, likt bolagsdirektörerna, en rejäl fallskärm. Men det handlar inte om att IFK Björkö pungar upp till ålderns glada höst. I stället handlar det om en alternativ karriär om fotbollsskorna inte leder till storkovan.
 
Johan Åstrand är inte bara fotbollsspelare. Han är musiker också. I den här sköna covern av We Built This City från albumet Knee Deep in the Hoopla, 1985, visar Åstrand att han, precis som brorsan, är att räkna med bakom vilket instrument som helst.
 
I videon står han enbart bakom synten men han gör det med sådan självklar pondus att han flyter rakt genom rutan och träffar där det känns. Ryktet säger dessutom att det var Åstrand som koordinerade Svenningssons utmärkta dansinsats samt basistens fingersättning.
 
Det är med stor glädje som Björköbloggen letat upp och presenterar den här gamla klassikern. En klassiker som inte bara sätter Björkö på kartan som pudelrockarnas mecka, den ger också Johan Åstrand pole-position i laget som den främste musikern av dem alla. Och med namn som Jacob Åstrand, Andreas "Bon Jovi" Haglund samt Smörröckar-Janne och Ricks pöjk, vill det inte säga lite...
 

Kommentarer
Postat av: andy

Hahaha klass..

2013-03-15 @ 17:52:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0