Förlust i b-lagspremiären

Sandarna, ett vanligtvis trevligt motstånd, besegrade Björkö i b-lagspremiären på Majvallen. Slutresultatet skrevs till 1-0 efter två halvlekar av massiv Björköpress.
 
Björkö inledde bäst och mest. De grönvita höll i bollen och kom till flera bra avslut. Sandarna är trevliga att möta för de vill oftast vara ett spelande lag. De försökte så även idag men bollen från mittfält eller backar blev ofta väldigt lång och deras enda forward var uddlös. En forward som skämde ut sig rejält när han som äldst i hemmalaget(?) vid tre tillfällen armbågade Björköbackar i ansiktet när bollen var långt därifrån.
 
– Varför spottar du på mig var den något paranoida slagskämpens kommentar efter han försökt knäcka näsbenet på en oförstående Björköspelare.
 
– Åk hem till ön, fortsatte han att leverera efter matchen när han sportsligt avstod från att tacka.
 
Egna laget fick också smaka
Den hätska men inte så målfarliga anfallaren lät heller inte sina egna spelare undkomma hans vrede. Yttermittfältskollegan fick sig en rejäl avhyvling när han bad nummer sju att passa bollen.
 
Enligt uppgift till Björköbloggens chefredaktör så ska de coola armbågarna ha berott på att Björköspelarna armbågade nummer sju, Sandarnas Jörgen Kruth i ryggen. Skönt då att sjuan jämnade ut det hela och gav några väl placerade thaiboxslag i nyllet tillbaka. En riktig förebild. 
 
Halvtid
Matchen då? Trots ett massivt spelövertag stod det 0 - 0 när domaren blåste för halvtid. I andra halvlek gjorde Sandarna en del byten och första kvarten lyckades hemmalaget flytta upp i banan. Deras enda ensamma forward degraderades till backlinjen och skickligare spelare tog över anfallsgörat. På så sätt lyckades Sandarna komma upp en del i banan men fortfarande fördel Björkö i antal målchanser.
 
Fotboll är inte alltid rättvist och när Sandarna gjorde 1 - 0 i slutet av matchen kändes det surt. Björkö tog därefter taktpinnen helt och kom till flera bra avslut där Erme hade den bäst men hemmalagets målvakt limmade bollen på mållinjen. Det ska tilläggas att Sandarna förfogar över en hel del riktigt skickliga spelarna som i allra högsta grad ska ta på sig segermålet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0