Berra levererar ny träningsvecka

Efter en helg med 2 matcher så var det återigen dags för ny träningsvecka. Blicken i gubbarna var besvikelse efter söndagens plattmatch och revansch-lustans glöd lös upp Hovgården under måndagskvällen. Spelare och ledare lovade varandra att detta var sista gången för i år att ha en så dålig inställning. Dags att glömma, bryta ihop och komma igen.

Skrattet och glädjen var tillbaka direkt efter genomgången och i uppvärmningsövningen. Eller egentligen redan innan då efterlängtade Andreas Haglund klev in i omklädningsrummet och dragit på sig den gröna överdragströjan. Även Linus Granstav var tillbaka och dessa två glädjespridare var väl det som behövdes för att skaka av oss söndagens bottennapp. Den trevliga och inspirerande klockan stod på Sir Gulics uppvärmningsövning och ett par utav de gröna eliganterna hade missat den geometriska delen hur man går runt i en cirkel. Men men, det bjöds på egna varianter och helt plötsligt blev klockan 21:00 direkt efter att ha varit 14:00. Inga namn nämnda men hantverkarna i laget bör kunna veta hur en cirkel ser ut. Efter de goa skratten så lyckades det till slut att få snurr på det gamla uret.

Vidare bjöds det på tunnlar, skott i krysset och några tvåfotare. Ja, efter många fina prestationer och framför allt Fransmannen fralle som ställt sig i ena målet var snudd på magisk med en trippelräddning. Glädjen och liret i benen var tillbaka på de gröna eliganterna. Lagkapten SoC stod över träningen men från sidan genomförde han en bra träning rent abstrakt. Tidigare nämnd Andreas Haglund som körde egen träning beslutade sig efter träningens slut 21:30 att åka till gymmet och köra de sista rehab-övningarna. En sådan inställning tar vi andra med oss resten av veckan, månaden, säsongen, livet!

Ny härlig vecka är igång!!!

Text: Johannes Andreasson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0