Veckan som gick - vecka 12

Sur förlust i helgens match fick Coach Göran att ryta till på måndagens träning. Efter att han bankat in lite "basic skills" i gubbarna blev det en träning med rejält med fart under fötterna.

Mer blodvite på träningen. Efter att Matte knockades blodig på förra veckans måndagsträningen var det många som drog efter andan när Johan Mo fick en spark i ansiktet. Näsblod och en vattenpaus senare var han tillbaka på konstgräset...
 
Under tre-lagsspelet fick de bollförande lagen göra armhävningarna om de jagande laget tog bollen. Alla fattade utan Mattssons lag som gjorde armhävningar även när det var de som jagade.

...och välkomna säger vi till Matte som var tillbaka för lättare träning.

Mot Granada gjorde Messi som Messi brukar. Chip, loob och vips blev han den i Barcelonas historia som gjort flest mål för klubben - 24 år gammal.

Nytt speldatum för den uppskjutna matchen mot Guldheden blev klart. Måndag den andra april klockan 18.30 ska vi mäta krafterna med Guldheden.

Carlos Tevez tillbaka i Man City och låg bakom målet som avgjorde mot Chelsea. Nu blir det en spännande avslutning av Premier League vem som står som vinnare av Manchester-lagen.

Det blev, inte helt oväntat, Utsikten som plockade hem Västra Cupen. Segern i semifinalen med 4-0 mot Assyriska imponerade stort. I finalen besegrades vår seriekonkurrent Hovås/Billdal med 3-0.

Under veckan så fungerade Tobbes vänstra fotbollssko lite bättre än den högra i passningsspelet. Det visade sig dessutom att skorna var väldigt bra att klacka med.

Segern mot Hönö under helgen var lika skön som den var rättvis.

Förra årets coach Peter var och kikade på matchen mot Hönö och var imponerad av spelet under de första 45 minuterna.

Denna vecka ser vi fram emot 2 träningspass innan vi åker iväg på årets träningsläger i Danmark. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0