Antikrundan - matchprogram mot Hönö


Redan igår drog vi igång uppsnacket inför helgens match mot Hönö. I dag fortsätter det genom att vi presenterar en
ny serie - Antikrundan. I Antikrundan kommer att publicera gamla hederliga matchprogramm, intervjuer med spelare och annat från en tid som passerat och som vi minns med nostalgi. Vi börjar med ett matchprogram från 1999, mot just Hönö.

Matchprogram från 1999, hemmamatch mot Hönö IS. Vi kan konstatera att en spelare, Anders Fransson, fortfarande är aktiv. Veckans idol är den som uppfann långa inkast och i dag inkasserar stim-pengar för varje inkast som Stoke slänger i Premier League. En av spelarintervjuerna i programmet är gjort med Mattsson Mattssons pappa. Att notera: Även Mattssons Mattssons farbror är med i truppen.


Ledsen för den dåliga kvaliteten på texten på bilderna. Bloggens html-kunskaper är begränsade. Är det någon som kan och vill hjälpa tas det tacksamt emot.

Kommentarer
Postat av: Jagi

Jag tror att källbilden är för lågupplöst. Dvs inscanningen.



För om man högerklickar på bilden och väljer "visa bild" är den alldeles för liten.

Sedan stretchar webläsaren ut det till halvläslig.



Går ju även (i HTML-koden) göra en pop-up åt bara bilden. Men som sagt, källbilden är nog för lågupplöst..

2012-03-22 @ 13:08:47
Postat av: Andy

Så mycket nostalgi i ett sådant här matchprogram. Emils frisyr, Emils svar på frågan om fotbollsförebild, laguppställning innehållande många klassiska namn som Johnny Olsson, bröderna Mattsson, Anders Lundberg bl.a. De klassiska lagen i serien som Romelanda, Hermansby, Kode och inte minst Blå staden + inte mindre än 4 ö-lag i samma serie. Risk för inflation i derbyn??



Riktigt kul att se detta gamla matchprogram iaf!

2012-03-22 @ 13:37:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0