Fredagsprofilen - Victor Granstav

Fredagsprofilen har denna vecka träffat vesslan från mösen. Efter många år med att ha satt skräck i motståndarnas backlinje med sin snabbhet och blixtsnabba dragningar orkade inte ljumskarna stå emot längre. Den smäckra, tekniske forwarden med lätt till utbrott och alltid svar på tal som vi lärt oss älska så mycket på Björkövallen har numera hittat lugnet, harmoni och nirvana på gymmet istället. Men längtan efter omklädningsrummet, doften av nyklippt gräs av Tord och den lätt fräna doften av nykritade linjer av Bosse är större än någonsin för den numera tvåbarnspappan. Vi träffade Victor för och se hur rehabiliteringen går, om det blir Björkö efter skadan samt prata lite gamla minnen.     

Hur har veckan varit?
-Riktigt bra! Har börjat jobba på allvar efter en lång sjukskrivning.

Du opererade dig i vintras för ljumskarna. Hur går det med rehabiliteringen?
-Rehabiliteringen flöt på mycket bra. Fick ett lite bakslag efter 10 veckor, tur var så räckte med en veckas vila. Suget att spela är stort nu.

Innan säsongen drog igång var du och kände på Jonsered. Rykterna gick att du var klar och folk har ju spekulerat hit och dit när du kommer tillbaka efter din skada. Får vi något svar på hur det kommer bli eller hur det är?
-Ah jo jag vet. Peter J, även känd i låten "Han är vit, han är grön", började som andra tränare i Jonsered. Därav att jag är med där och tränar. Jag har faktiskt inte tränat fotboll på länge nu tackvare bakslag och sjukt barn plus jobb. Svaret kommer inom kort då jag vet hur det känns i ljumskar/höften när jag kör 100%. Som sagt man är sugen.

Hur tycker du att laget har skött sig utan dig än så länge?
-Tycker Göran har en tydlig spel idé, vilket visar sig har börjat fungera nu när poängen trillar in. Lill Mo(Johan) har kommit in i sin roll bra på mitten mycket bra, riktig krigare!

Vilket är ditt bästa fotbollsminne?
-När Berra skulle skjuta en straff mot hönö. Ledde med 8-0 och Berra la bollen på straffpunkten och siktade på krysset och missade ganska brutalt, droppar kommentaren siktade på krysset. Kaxigt! (Vi var runt 8 år) Skärgårdsguldet 2011 va riktigt kul eftersom vi var så många från Björkö, dock hade jag och min bror Linus samt Fralle redan ställt ut skorna för vi visste att vi skulle vinna.

Vem är den bästa fotbollspelaren du spelat med och vad gjorde honom så bra?
-Bryngel, hans kyla för avslut är ruggigt!

Vad lagar du helst för mat?
-Grillar gärna vid den här årstiden. Gärna nån god sås till.

Vilka vinner EM och vem blir Em:s skyttekung?
-Sverige, Zlatan. 

Vilka är dina favoritlag efter IFK Björkö?
-Newcastle Utd!

Vem är världens genom tiderna bästa fotbollspelare förutom dig själv?
-Ronaldo. (Brasilien)

Vilka tre saker skulle du ta med dig till en öde ö?
-Dator, 4G Internet dongel, Diablo 3.

Till sist vad skall du göra i helgen?
-Skall ha dop för min dotter Joy-Li och jobba på söndag.

Vi tackar Victor för pratstunden och hoppas få se honom på gräsmattan snart igen.

Kommentarer
Postat av: Tjejerna från sthlm

Du är så himla grym Victor och framför allt så är du så JÄVLA SNYGG!



MAN BA DÖR!



PUSS & KRAM!

2012-06-08 @ 23:00:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0